Despre noi

Standard Consulting ® este o companie cu traditie, recunoscuta pe plan national in domeniul formarii si perfectionarii profesionale. Compania a reusit, prin profesionalism, sa aduca pe piata romaneasca de specialitate dinamism si originalitate prin programele de training de scurta durata cu participare deschisa si programele “in house”.
Reusita Standard rezulta atat din calitatea programelor de perfectionare derulate la standarde profesionale cat si din alegerea si oferirea celor mai bune locatii de derulare cu servicii de calitate exceptionala.
Standard Consulting reprezinta un standard de calitate prin colaborari cu echipe de traineri cu recunoastere la nivel national si international.
Cursurile de perfectionare derulate de Standard Consulting sunt certificate de catre Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse (MMFEŞ) si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului (MECI) conform O.G. nr. 129/2000 republicata.
Standard Consulting este autorizata A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari)
Programele au un caracter interactiv si se pot derula atat in centrele noastre de perfectionare cat si “in house” (la sediul societatii), cu formarea unui grup minim de 25 persoane (inclusiv sucursale), sau in alte locatii alese de solicitant.
Prin aceste programe veti sti intotdeauna care sunt caile de urmat si parghiile de actionare, astfel incat orice decizie luata sa fie cea mai buna.
Prin participarea la programele Standard Consulting, veti proba si veti face dovada ca sunteti interesat in pregatirea dumneavoastra profesionala, ca sunteti in pas cu toate schimbarile si modificarile legislative aparute si, ceea ce este cel mai, important, ca sunteti un excelent profesionist.